Vi presenterar fotograf Michelle Adolfsson

Här får ni träffa en härlig tjej som ni hittar både på Facebook och Instagram.

Michelle Adolfsson heter jag, född 1994 och kommer från Vetlanda men bor nu i Nässjö.

Hur länge har du fotat motorsport?

Började fota offroad 2010 och drifting har jag fotat sen 2013.

Vad fick dig att börja fota motorsport?

Foto och bilar har länge varit mina största intressen och när jag följde med min far på offroad så insåg jag att det skulle vara väldigt roligt att fota, så det höll jag på med i några år, men när jag sedan började åka på drifting så var det ju en självklarhet att testa att fota det och jag fastande verkligen för det!

Vad ska en förare göra för att fånga din uppmärksamhet?

Jag försöker alltid få med alla, men blir ju några extra bilder om det är en snygg bil eller en skicklig förare.

Vad ser du mest fram emot säsongen 2018?

Vore kul att få ackreditering på Gatebil på Mantorp i år igen då jag inte kunde utnyttja det helt förra året, men ser även fram emot körningarna på Hultsfred drifttrack då jag verkligen gillar att fota där.

Vad använder du för utrustning?

Jag använder en Canon 7D mark II med ett Canon 70-200

Vad är din favoritinställning på kameran?

Kör manuellt och justerar efter behov för att få till det precis som jag vill och få till olika typer av bilder.