Discodans 2018

19/07/2018 - 22/07/2018
Logg från , Pressansvarig.


Discodans!

Logg:

Grym stämning från början till slut!

Fredag:

Kommer upp på fredagen, har en rätt lugn morgon. Det första jag inser är att pressrummet har AC. Det finns soffor, en disk och gott om utrymme att jobba på, det finns dessutom WiFi.

Körningen är tät och det flyter på bra med bilar under hela dagen. En av de positivaste sakerna med körningen var att det dök upp en hel del nya bilar jag inte sett. Tyvärr knäppte jag inte en enda bild på hela dagen, men det är ju inte därför jag är här. Så det är precis som jag vill ha det.

Det blev en del spontanackrediteringar och banan fylldes med fotografer i svart/oranget.

Lördag:

Det blev en speciell lördag med ett tidigt pressmöte och sen lämna över till Henrik och Johan som tog hand om fotograferna under dagen. Själv hade jag ett bröllop att fota på Mantorp Park som var bokat sedan länge. Så en tur fram och tillbaka och jag han precis vara med på trekampen där bilarna fick en del krångliga uppgifter att lösa.

De fick backa mellan konor, panikparkera intill kartonger och backwards entry som jag nog tyvärr inte tyckte någon satte. Men det va kul att se lite annorlunda körning med mycket skratt.

Här måste man nämna festen. Galet va kul det va! Det va röj av högsta klass, gemenskap och dansande på borden. Här är första gången på länge som jag kan vara med då det inte är någe jobb dagen efter. Kul att få umgås med alla när kamerorna är undanplockade och feststämningen är på topp.

Ledsen Gröndal att vi dansade sönder lite bord, men det va värt det! ;)
Logg ifrån | 25 juli 2018 |